088-ProDyne / 7763 963
Verkooporganisatie

Verkooporganisatie

Verkoopteams

Bedrijven met een buitendienst hebben vaak moeite met de bereikbaarheid van medewerkers. Welke verkoper of technische werknemer is op dit moment bereikbaar en welke zit in een bespreking? De binnendienst probeert dan eerst het vaste interne nummer, vervolgens het mobiele nummer, spreekt vervolgens de voicemail in en soms wordt er voor de zekerheid ook nog een email verstuurd.

Tijd is geld

Dit zijn drie of vier contactpogingen om verbinding te maken. Dit kost tijd en geld, maar brengt ook een hoop frustratie met zich mee voor zowel de beller als de gebelde.

Verbinding maken met

Er zijn ook andere manieren om verbinding te maken met je medewerkers. Een manier die zowel gebruikersvriendelijk is als ook kosten- en tijdbesparend. Door specifieke softphone applicaties van ProDyne is het mogelijk om uitgebreide informatie te krijgen over de locatie en beschikbaarheid van alle medewerkers binnen de organisatie. Op basis van WIFI, Bluetooth of GPS kan de centrale herkennen of een medewerker bereikbaar is en laat dit weten via een scherm op de pc.

Voorbeeld

Stel een verkoper moet naar een afspraak. Zodra hij buiten de deur is, weet de centrale dat hij niet meer intern is.

Via het scherm ziet iedereen dat de verkoper buiten de deur is en dat bellen naar zijn vaste nummer geen zin heeft. Om verbinding te maken met hem is het nodig om hem mobiel te bellen.

Vervolgens stapt de verkoper in de auto en zet zijn carkit aan. Door een profiel automatisch in te stellen zien alle collega’s nu dat de verkoper onderweg is en eventueel via zijn carkit gebeld kan worden. Dat maakt verbinding maken met je medewerkers wel heel gemakkelijk.

Als de verkoper bij de klant aankomt wordt er door de koppeling met Outlook aangegeven dat de verkoper nu in bespreking is, en dus geen gesprekken aan kan nemen.
verbinding maken met

Contact

Wil je hier meer over weten neem dan direct contact op met één van onze adviseurs. Wij willen je graag de technieken uitleggen en de voordelen voor je uitrekenen.

Bel 088ProDyne

Je bereikbaarheid vergroten