088-ProDyne / 7763 963
AHOED

AHOED

AHOED

Wat is AHOED? Vaak zie je dat een Apotheker, een Huisarts en een Fysiotherapeut onder één dak zitten. Dat noemen we AHOED. Onderling contact is belangrijk  maar toch zijn de communicatiemiddelen gescheiden. Dit kan efficiënter.

Je kunt profiteren van een gezamenlijk voordeel. Niet alleen wordt de interne communicatie verbeterd maar ook de bereikbaarheid van alle deelnemers gaat omhoog. Dit terwijl de maandelijkse kosten zullen dalen. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Eén Internetverbinding

Je hoeft niet langer voor elke organisatie aparte ISDN lijnen met een daar vaak bijbehorende centrale aan te schaffen. Je hebt nu voldoende aan één internetverbinding. Onze centrale verzorgt vervolgens de verspreiding van de gesprekken over de verschillende deelnemers.

Speciale telefoonlijn

ProDyne kan verschillende speciale telefoonlijnen voor je inrichten. Denk aan een receptenlijn, een noodlijn of een afsprakenlijn. Dit alles op één centrale voor het gehele pand. Wij kunnen vervolgens jouw platform zo inrichten dat deze voldoet aan al je wensen en de wensen van je patiënten.

Contact

Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met één van onze ervaren medewerkers. Wij kunnen je verder inlichten en ondersteunen bij jouw communicatieoplossing.

Bel 088ProDyne

 

 

Communicatieoplossingen

Communicatie in de zorg