088-ProDyne / 7763 963
Bouw

Bouw

Bouw

Hoe ideaal zou het zijn als je beschikking hebt over het internet ongeacht je locatie? Ook midden op de bouw! Elke keer als je verandert van bouwlocatie kun je de verbinding meenemen. Hoe zal het zijn als je op de bouwlocatie direct in contact staat met kantoor?

Internet via de satelliet

Internet via de satelliet behoort tot één van de mogelijkheden die ProDyne kan bieden. Met name op bouwlocaties in buitengebieden of onder peilniveau kan satelliet uitkomst bieden waar 4G tekort schiet. Door deze verbindingen wordt het mogelijk contact te maken met internet waar je ook bent.

Zo kunnen medewerkers documenten, tekeningen doorsturen en project bijwerken en hoeven zij niet meer het hele land af te rijden om de documenten af te geven op kantoor.

Bouw

Beveiliging

Denk ook aan beveiliging van bouwterreinen welke mogelijk is door het gebruik van satelliet of 4G. Door permanente camerabewaking in combinatie met een meldkamer of melding via sms waarna u zelf kunt inloggen om te kijken wat er aan de hand is.

Onverwoestbare telefoon

Waarschijnlijk heb je ervaring met mobiele toestellen in de bouw die regelmatig kapot gaan, met alle gevolgen van dien. ProDyne kan een onverwoestbare telefoon leveren. Normale mobiele toestellen zijn niet geschikt voor de omstandigheden in de bouw. Ze raken snel beschadigd door stof, vocht of door een val.

Medewerkers zijn niet bereikbaar als gevolg van gebreken aan hun telefoon. De enige oplossing lijkt een groot aantal reservetoestellen aan te schaffen, maar dat zijn grote investeringen. Je kunt ook kiezen voor een onverwoestbare telefoon.

Toe aan explosievrij?

ProDyne biedt onverwoestbare telefoons aan. Deze toestellen zijn zo robuust dat ze een val van 25 meter op beton overleven. Ideaal voor op de bouw. De onverwoestbare telefoon kan maximaal een half uur in het water liggen, waarna je er nog steeds mee kan bellen! ProDyne biedt ook speciale toestellen die zelfs gebruikt mogen worden in explosiezones.

Bel_Prodyne_kolombreedte

Communiceren op een manier dat past bij deze tijd