088-ProDyne / 7763 963
Glasvezel

Glasvezel

Locaties

ProDyne kan glasvezelverbindingen leveren op elke gewenste locatie. Wij maken gebruik van ons uitgebreide partnernetwerk met providers zoals KPN, Tele2, Ziggo, Eurofiber, CBizz en Infopact om de best mogelijke verbinding tegen de scherpste prijs aan te kunnen bieden.

Eigenschappen

De belangrijkste verschillen van een glasvezelverbinding ten opzichte van ADSL of Kabel verbindingen is de zeer hoge snelheid die gehaald kan worden en de afstand waarover deze snelheden getransporteerd kunnen worden. Op dit moment is vaak de apparatuur de beperkende factor en ligt de bovengrens qua snelheid op 1 Gbps. Theoretisch zijn nog veel hogere snelheden mogelijk. Daarnaast is een glasvezelverbinding symmetrisch, dit wil zeggen dat je upload en downloadsnelheid gelijk is. Bij een ADSL of Kabel verbinding ligt de uploadsnelheid veel lager dan de downloadsnelheid.

Kosten

De kosten van een glasvezelverbinding zijn naast de gewenste snelheid, vooral afhankelijk van je locatie. Vooral de eenmalige kosten kunnen in het buitengebied tot hoge bedragen oplopen. In deze gevallen, biedt ProDyne de mogelijkheid om in plaats van een glasvezelverbinding over land, deze door te stralen door de lucht. Op deze manier kan een glasvezelverbinding op een locatie waar de eenmalige kosten laag zijn afgenomen worden. Deze verbinding stralen we vervolgens door naar een locatie waar de eenmalige kosten zeer hoog zouden zijn.

Vraag bundeling

Ook een collectieve afname van glasvezelverbindingen behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier bundelt ProDyne de vraag van een aantal geïnteresseerde ondernemingen of zelfs complete industrieterreinen. Er zijn veel lagere tarieven te bedingen bij onze partners en de eenmalige kosten kunnen over meerdere partijen verdeeld worden.

Glas_netwerk

Voordelen

  • Zeer hoge snelheden;
  • Afstand tot centrale is niet van invloed op de snelheid;
  • Symmetrisch (uploadsnelheid en downloadsnelheid even snel);
  • Ongevoelig voor corrosie of blikseminslagen.

Nadelen

  • Beschikbaarheid;
  • Prijsniveau.

Neem contact met ons op en we gaan direct aan de slag om de beste glasvezelverbindingen tegen de scherpst mogelijke tarieven op je locatie aan te kunnen bieden.

Bel 088ProDyne