088-ProDyne / 7763 963

Internet bellen zakelijk

Internet bellen zakelijk: ProDyne maakt dit voor u mogelijk. Wij zijn jouw ervaren partner op het gebied van IT & (tele)communicatie. Met onze producten leveren wij een belangrijke bijdrage aan de behoeftes van deze eeuw. Optimale bereikbaarheid, flexibiliteit, efficiency en schaalbaarheid. Dát is wat bij bieden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Internet bellen zakelijk: van alle gemakken voorzien

Internet bellen zakelijk. Wij bieden de juiste oplossing voor elke onderneming. Ons product MiCloud dat wij in samenwerking met Mitel hebben ontwikkeld, maakt vast- mobiel integratie eenvoudig. Je bent verzekerd van een veilige migratie naar de cloud. Met dit product maak je jouw telefonie schaalbaar, flexibel en kun je verbruik en kosten optimaal beheersen. Je hoeft je geen zorgen te maken over een lopend contract bij een andere aanbieder. Er kan direct gebruik worden gemaakt van de bereikbaarheidsfunctionaliteiten van Mitel MiCloud. Daarnaast betekent internet bellen zakelijk met behulp van Cloud:

  • Dat het profiel per medewerker snel en eenvoudig kan worden aangepast op belgedrag;
  • Geen zorgen over onderhoud, beheer en (licentie)updates;
  • Eén contract, één leverancier;
  • Beschikbaarheid over meer dan 500 bereikbaarheidsfunctionaliteiten per medewerker.

Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden voor internet bellen zakelijk gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 088-7763 963.

No nonsense
Respect
Dynamiek
Betrouwbaarheid

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

 

verkoop contactcenterBranches

BranchesZorgRetail