088-ProDyne / 7763 963
Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Flexibel werken

Om mobiel en flexibel te kunnen werken, heeft u overal en op al uw apparaten, toegang nodig tot uw programma’s en bestanden. Microsoft Office 365 maakt dit mogelijk. U kunt uw zakelijke email  gebruiken in Outlook, samen met anderen aan documenten werken en documenten maken of bewerken op uw mobiele telefoon, tablet of pc. Met Microsoft Office 365 beschikt u altijd over de laatste versie van uw programma’s en zijn uw bestanden altijd “up to date” zonder daarvoor extra kosten te moeten maken. Versie gerelateerde problemen binnen één organisatie behoren hiermee tot het verleden. Microsoft Office 365 is per licentie zelfs op maximaal 5 pc’s, Mac’s of Windows tablets per gebruiker te installeren.

ZA104159539

Samenwerken

Een groot voordeel van Microsoft Office 365 is de mogelijkheid om eenvoudig samen te werken. Naast de mogelijkheid om inzage te hebben in de agenda’s en postvakken van collega’s, kan men tevens bestanden delen via OneDrive (voorheen SkyDrive). Per gebruiker krijgt men de beschikking over 25 GB OneDrive cloudopslag en een postvak van 50 GB met de mogelijkheid om bijlagen van maximaal 25 MB te verzenden.

OneDrive

Gebruikers hebben vanaf elke gewenste locatie toegang tot de bestanden in OneDrive. Deze bestanden worden tevens gesynchroniseerd met de betreffende pc voor offline toegang. Op eenvoudige wijze kan men de bestanden in OneDrive delen met gebruikers binnen en buiten de organisatie. Natuurlijk kan men ook bepalen wie toegang krijgt tot welk bestand en wie wat mag bewerken. Op deze manier kan men grote en vertrouwelijke documenten delen met partners en klanten vanaf één online locatie.

Werken met teams

Teams kunnen eenvoudig aan gemeenschappelijke projecten werken. Ze kunnen documenten opslaan in speciale teamsites en gebruik maken van een project specifiek postvak. Op deze manier heeft iedereen van zijn email toegang tot de benodigde documenten. Voor teamsites is een basis opslagruimte beschikbaar van 10 GB, plus 500 MB per gebruikers.

Online vergaderen

Met Office 365 kunt u tevens online vergaderingen hosten met audio en HD video, waarin u met een druk op de knop uw scherm kunt delen. Ook is het mogelijk om met andere Microsoft Lync gebruikers te communiceren via chatberichten en audio- en video-gesprekken. Met Skype gebruikers kunt u chatten, audiogesprekken voeren en indien gewenst uw aanwezigheidsgegevens delen.

Office software

Met Microsoft Office 365 voor MKB en middelgrote en grote ondernemingen heeft u naast volledige Active Directory-integratie en Selfservice Business Intelligence, altijd de beschikking over de nieuwste desktop versies van: Office prgramms ProDyne verzorgt als officieel Microsoft partner de distributie van Office 365. Voor minder dan 150,00 per jaar kunnen wij al een licentie voor middelgrote en grote ondernemingen leveren. Ook voor installatie, support en uitleg kunt u natuurlijk bij ons terecht.
Bel 088ProDyne