Netwerk T-Mobile best getest

Onderzoeksresultaat mobiel netwerk
Uit onafhankelijk onderzoek van P3 Communications is gebleken dat T-Mobile het best geteste netwerk van Nederland heeft. In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben alle providers welke beschikken over een mobiel netwerk deelgenomen aan het onderzoek.

[grid_block][one_half title=”” class=””]

Mobiel netwerk

Uit het gepubliceerde onderzoek van P3 Communications blijkt dat de Nederlandse netwerken in vergelijking met andere landen uitstekende prestaties leveren. Volgens P3 Communications is de score van T-Mobile de hoogste van alle geteste netwerken tot nu toe. T-Mobile wordt op de voet gevolgd door KPN, Vodafone en Tele2 volgen op de 3e en 4de plaats.

Waar zijn de mobiele netwerken op getest?

Het resultaat van een netwerk wordt bepaald door de kwaliteit, stabiliteit en snelheid van telefonie en dataverbruik. De prestaties van de providers worden gemeten op verschillende locaties. Zo word er gekeken naar de kwaliteit van het netwerk onderweg, in kleine en in grote steden.
[/one_half][one_half title=”” class=””]

Strategie

De uitkomst van het onderzoek van P3 Communications draagt bij aan het succesvolle verloop van de gekozen strategie van T-Mobile. De provider heeft ervoor gekozen om haar bestaande netwerk volledig te upgraden en toekomstbestendig te maken voor de klant.

Resultaten

De volledige onderzoekresultaten vindt u hier.

Contact

Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met één van onze ervaren medewerkers. Wij kunnen je verder inlichten en ondersteunen bij jouw communicatieoplossing.

Bel 088ProDyne

[/one_half][/grid_block]