088-ProDyne / 7763 963
Mobility

Mobility

Waar ben je en wat doe je?

De medewerkers vrijheid geven betekent ook verantwoording geven. Medewerkers worden steeds zelfstandiger en managen hun eigen taken. Weten hoe je de medewerkers kunt bereiken is daarom waardevolle informatie.

Mobility

Met Mobility bedoelen we het managen van de bereikbaarheid van medewerkers. Medewerkers kunnen via een mobiele app heel gemakkelijk aangeven waar ze zijn, wat ze doen en hoe ze bereikbaar zijn. Door een koppeling te maken met Outlook is het ook zichtbaar of personen in gesprek zijn of in vergadering zitten.

Zo is het voor iedereen in de organisatie duidelijk wat het beste tijdstip is om contact te zoeken.

Locatievoorziening

Ook wanneer er meerdere vestigingen zijn is het goed te weten waar een medewerker zich bevindt. Het is mogelijk om voor iedere medewerker per vestiging een eigen profiel aan te maken. Wanneer één van de medewerkers dan een bepaalde vestiging instapt wordt zijn of haar telefoon herkend door het communicatieplatform. Dan kun je zien dat hij of zij op een bepaalde vestiging is om bijvoorbeeld bij de collega’s op die vestiging een boodschap voor hem of haar achter te laten.

Eén toestel voor privé- en zakelijk gebruik

Je wilt dat medewerkers bereikbaar zijn, daarom geef je ze een mobiele telefoon. Vaak hebben medewerkers zelf een smartphone voor privégebruik. Met als gevolg dat de medewerkers met twee verschillende toestellen rondlopen. Dat is vaak onhandig. Het is mogelijk om privégebruik te scheiden van zakelijk gebruik maar wel met één toestel.

Dit wordt ook wel BYOD genoemd ofwel Bring Your Own Device. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Vrijheid

Je communicatie stroomlijnen aansluitend aan je behoeften. Dat is ProDyne’s idee van vrijheid. Onze adviseurs zoeken graag mee naar de beste oplossing. Alleen het beste is goed genoeg.

mobility

Hoe richt ik mijn infrastructuur in?

Je wilt de vrijheid om te communiceren op een manier die past bij de situatie. Je wilt je niet aanpassen aan de wensen en behoeften van leveranciers. Je wilt een infrastructuur die zich aanpast aan de dynamische werkomgeving en aan de medewerkers.

Maar er is zoveel informatie en er zijn zoveel aanbieders. Hoe weet je nu welke structuur aansluit bij je wensen en je budget? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Wij leveren:

  • Op elk netwerk
  • Binnen elke infrastructuur
  • Op elk platform
  • Flexibiliteit
  • Eenvoud
  • Technische trainingen

Contact

Wil je meer weten, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Bel 088ProDyne

 

Een goede Wifi verbinding