088-ProDyne / 7763 963
Video & Webconferencing

Video & Webconferencing

Videocommunicatie

Medewerkers zijn steeds vaker verspreid over het land, Europa of zelfs over de wereld. Videoconferencing of videocommunicatie is hiervoor een perfecte oplossing om te overleggen. Ieder vanuit een eigen werkplek, met de voordelen om ook de non-verbale communicatie op te pikken. Ideaal voor:

• Begeleiden/ service verlenen op afstand;
• Samenwerken of vergaderen op afstand;
• Een expert raadplegen op afstand.

Kortom de afstand verkleinen met videocommunicatie.

Videoconferencing

Videoconferencing is uitermate geschikt om mensen digitaal aan te laten sluiten bij een vergadering. Er hangt een scherm en via een videokanaal kun je communiceren met de leden van de vergadering. Hiervoor is speciale apparatuur en een kwalitatief goede camera nodig.

videoconferencing

Webconferencing

Webconferencing is videoconferencing via een browser, zoals Internet Explorer of Firefox. In beide gevallen praten we over videocommunicatie. Om met behulp van video met elkaar te communiceren gebruik je bij webconferencing een webcam. Bij webconferencing is het mogelijk om een eigen portal in te richten waar je een eigen huisstijl aan kunt geven.

Webconferencing is een digitale vergaderruimte. De vergadering vindt online plaats. Ieder vergadert vanuit een eigen werkstation. Het is ook mogelijk om verschillende apparaten met elkaar te verbinden. Je legt een verbinding van een laptop naar een desktop of van tablet naar tablet of van tablet naar desktop, het maakt niet uit.

Software nodig

Videocommunicatie kan via software op je computer of via de Cloud. Wil je weten welke videocommunicatie in jouw situatie het beste past neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij willen graag met je meedenken over een oplossing op maat.

Bel 088ProDyne

Wifi netwerken