088-ProDyne / 7763 963
WiFi

WiFi

WiFi

In ons huidige tijdperk is WiFi een ontzettend belangrijk onderdeel van onze samenleving. Iedereen wil er gebruik van maken en bedrijven die geen WiFi aanbieden gaan niet mee in ons moderne tijdperk. Aangezien WiFi zo’n belangrijke functionaliteit is in het bedrijfsleven, is het wel een vereiste dat het WiFi-netwerk naar behoren werkt. Dat draagt namelijk bij aan de professionele uitstraling van je onderneming.

Ruckus WiFi

Slechte verbinding

Heb je last van een slechte WiFi verbinding? Of gaat het je te langzaam met de huidige verbinding, ProDyne helpt aan een oplossing! Wij zorgen ervoor dat je te allen tijde gebruik kunt maken van de hoogst haalbare verbinding op welke locatie dan ook.

Uitdagende locaties

Nu kan het zo zijn dat je denkt: Dat geldt niet voor mij want op mijn locatie is echt geen goede internetverbinding mogelijk. Toch zijn er altijd oplossingen mogelijk.

ProDyne biedt de volgende oplossingen aan: ADSL-verbinding, VDSL-verbinding, 4G-verbinding, satellietverbinding en glasvezel.

Voice over Wlan

Ook bieden wij Voice over WLAN, dat houdt in dat je telefoongesprekken kunt voeren via het WiFi-netwerk. Ook bieden we diverse oplossingen met betrekking tot Bring Your Own Device, zodat medewerkers hun privé toestellen veilig zakelijk kunnen gebruiken.

Wij zien het als een uitdaging om op lastige locaties zoals bijvoorbeeld campings en jachthavens een WiFi netwerk aan te leggen met de hoogst haalbare snelheid. Vanzelfsprekend staan wij ook altijd klaar bij calamiteiten en/of storingen.

Nog niet overtuigd?

Neem contact op met ProDyne en bespreek met een van onze medewerkers wat de mogelijkheden op jouw locatie zijn.

Bel 088ProDyne

 

Hosted voice