088-ProDyne / 7763 963

Over ProDyne

Over ProDyne

ProDyne is je partner op het gebied van IT & (tele)communicatie. Wij werken met een vriendelijk en dynamisch team. Een combinatie van ervaring en jong talent. Wij willen communicatie-oplossingen aanbieden die bijdragen aan de behoeftes van deze eeuw: betere bereikbaarheid, veranderende mobiliteit en toenemende efficiency.

Wij staan voor:

  • no nonsens
  • respect
  • dynamiek
  • betrouwbaarheid

Dat doen we door de juiste mensen om ons heen te verzamelen en goed te luisteren naar onze klanten. Wij werken vanuit ieders afzonderlijke kracht en bundelen deze krachten om gezamenlijke doelen te halen.

De klant staat centraal

Wij willen samen met de klant de behoefte invullen. Wij willen onze klanten een goed en eerlijk aanbod doen. Wij hechten veel waarde aan het onderhouden van onze klantencontacten. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Daar halen wij energie uit.

Oplossingsgericht

Wij denken oplossingsgericht en vanuit de bedrijfsprocessen van klanten, niet vanuit de producten in onze webwinkel. Wij behandelen projecten uitvoerig vanuit behoefte, in combinatie met ICT kennis en productkennis.

Service

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en vergaande service. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we bereikbaar zijn en dat we problemen snel oplossen. Wij zijn je sparringpartner, je probleemoplosser, je helpdesk en je waardevolle kennispartner.