ProDyne Cloud & Clear met T-Mobile en Mitel

[grid_block][one_half title=”” class=””]

Uitbreiding diensten

De afgelopen periode hebben er meerdere nieuwe ontwikkelingen plaatsgevonden bij Prodyne. Zo hebben we ons product portfolio uitgebreid met Cloud en Clear. Tevens is Prodyne ook officieel iPhone verkoop kanaal geworden.

Cloud & Clear

Cloud & Clear is de nieuwste cloud communication-oplossing van T-Mobile, de oplossing biedt een vast-mobiel integratie welke volledig aan te passen is aan het belgedrag van de medewerkers. Naast de complete flexibiliteit en schaalbaarheid, zijn ook de lagere kosten en een soepele, veilige migratie naar de cloud één van de voordelen voor uw organisatie. Wilt u meer weten over Cloud & Clear klik dan hier.

T-Mobile 4G dekking

Volgens de planning van T-Mobile zal in oktober 2015 95 procent van alle inwoners van Nederland in het 4G-dekkingsgebied van de provider wonen. De vernieuwing van het netwerk verloopt namelijk voorspoediger dan waar de telecom aanbieder eerder rekening mee heeft gehouden. Het 4G-netwerk van  T-Mobile biedt nu al gemiddeld de hoogste internetsnelheden van Nederland. Wilt u meer weten over T-Mobile 4G dekking klik dan hier.

[/one_half][one_half title=”” class=””]

Prodyne toekomst

Apple

Dankzij de samenwerking met T-Mobile kan Prodyne zich vanaf september 2015 officieel iPhone distributeur noemen.  Dit betekent dat Prodyne nu een erkend iPhone verkoopkanaal is.

Contact

Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met één van onze ervaren medewerkers. Wij kunnen je verder inlichten en ondersteunen bij jouw communicatieoplossing.

Bel 088ProDyne

[/one_half][/grid_block]