Samsung presenteert Galaxy S7 (Edge)

2100

[grid_block][one_half title=”” class=””]

Samsung heeft vrijdag 11 maart de Galaxy S7 en S7 Edge gepresenteerd. De toestellen zijn in tegenstelling tot zijn voorganger, de S6, waterdicht. Een ander opvallend verbeterpunt is de camera van het toestel.

Beeldscherm

De Samsung S7 beschikt over een 5.1 inch beeldscherm, de S7 Edge is iets groter en heeft een 5,5 inch beeldscherm. Een ander verschil tussen de toestellen is dat de S7 Edge een scherm heeft met gebogen randen.

Camera

Beide toestellen beschikken over een 12 megapixels camera en een 5 megapixels front camera. Door een aantal nieuwe technologieën zijn de toestellen in staat om betere foto’s te maken in het donker. Daarnaast is het scherpstellen verbeterd.

 

[/one_half][one_half title=”” class=””]

Accu

Beide toestellen beschikken over een betere batterij dan de vorige generatie. Zo heeft de S7 een accu met een capaciteit van 3.000 mAh en de S7 Edge een capaciteit van 3.600 mAh. De nieuwe toestellen kunnen weer draadloos worden opgeladen dit zal sneller gaan dan bij de vorige versie.

Uitbreidbaar geheugen

Samsung heeft in tegenstelling tot zijn voorganger weer ruimte voor de MicroSD-kaart. De gebruiker heeft dus weer de mogelijkheid om de opslagruimte uit te breiden.

Contact

Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met één van onze ervaren medewerkers. Wij kunnen je verder inlichten en ondersteunen bij jouw communicatie- oplossing.

Bel 088ProDyne

 

[/one_half][/grid_block]