088-ProDyne / 7763 963

Telefonie

Telefonie of communicatieplatform

Wat is telefonie? Als je met ProDyne spreekt over telefonie dan hebben wij het bij voorkeur over een communicatieplatform. Waarom? Telefonie is  slechts een onderdeel van een groter geheel. Mensen kiezen naast de telefoon steeds vaker voor webconferencing, mobiele telefonie en social media.
Wij zien het als een uitdaging om al die losse communicatiemiddelen samen te voegen in één platform. Mobility is hierbij het sleutelwoord.

Hosted voice

Al onze telefonie oplossingen kan worden geïmplementeerd in je eigen server omgeving. Maar waarom zou je dat nog doen als alles ook als dienst afgenomen kan worden voor een vast bedrag per maand. Onze oplossingen kunnen volledig als dienst worden afgenomen met gebruik van uw eigen virtuele omgeving of hosting platform.

Niet vervangen

Als vervanging van uw huidige analoge en/of ISDN lijnen leveren wij SIP trunks welke gebruikt kunnen worden in combinatie met uw huidige omgeving. Alle telefoonnummers worden geporteerd naar ons SIP platform waarbij wij voor de aansluiting zorgen met uw huidige telefooncentrale.

Contact

Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met één van onze ervaren medewerkers. Wij kunnen je verder inlichten en ondersteunen bij jouw communicatieoplossing.

telefonie

 

 

Doe de gratis test