088-ProDyne / 7763 963
Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Welk abonnement past bij ons verbruik?

Je wilt goed bereikbaar zijn, maar het is ook belangrijk om de kosten in de gaten te houden. Het aanbod van abonnementen is groot en het is lastig om de beste keuze te maken. Welke provider past nu bij mijn verbruik? Daar zijn geen standaard antwoorden voor. Om de juiste provider te vinden is het belangrijk om het telefoniegebruik te inventariseren. Meld je aan voor de GRATIS bespaartest en bespaar op je telefoonkosten.

bespaar

Je hoeft niet altijd over te stappen

Besparen van telefoonkosten wordt geassocieerd met overstappen naar een ander provider. Maar dat hoeft vaak niet. ProDyne kan aan de hand van recente facturen een analyse uitvoeren en de mogelijkheden voor je in kaart brengen.

Door nieuwe afspraken te maken met je huidige provider kan de rekening met flinke percentages omlaag. ProDyne zal voor je onderhandelen.
Kosteloos en vrijblijvend!

Bespaar

Wij zijn vaak flexibeler dan de providers zelf. Dit komt omdat wij onafhankelijk zijn en alle telecom vraagstukken voor je uit handen kunnen nemen. Daardoor kunnen we je een passend en voordelig aanbod doen. Bespaar nu op je telefoonkosten. Stuur ons de laatste drie facturen van je telefoonabonnement en wij doen je op basis daarvan het best passende en voordeligste aanbod.

ProDyne staat voor service. Bij diefstal van je toestel leveren wij direct een nieuw toestel en blokkeren we je simkaart. Het nieuwe toestel leveren wij volledig geprogrammeerd. Het enige dat je nog moet doen is je toestel aanzetten en je kunt ermee vooruit, inclusief koppeling met je agenda en je mail.

Prodyne biedt nog meer voordelen:

  • Advies over beveiliging- en toestelbeheer
  • Optimaal inzicht in communicatieverkeer
  • Kostenbelasting en kostenbeheersing
  • Waardevolle analyse en rapportagemogelijkheden
  • Snelle service
  • Hardware vervangen bij problemen
  • Beheren en inzicht in gebruik van de toestellen

Voor meer informatie

neem je nu contact op met één van onze adviseurs.

Bel 088ProDyne

 

De vrijheid van mobiel telefoongebruik 

Prodyne is Business Partner van de volgende providers.


t_logo_3c_pbespaarbespaarbespaarTele2